MALIBU C

Wat is Malibu C?

Door deze 100% veganistische producten kunnen wij jullie nóg meer perfectie aanbieden op het gebied van haarkleuren en haarkwaliteit.

Malibu C is:

  • 100% Dierproefvrij
  • 100% Vegan
  • 100% Natuurlijk product

                  Waarom Malibu C ?

Dit doen we om het haar ….

  • Schoon te maken van binnenuit. (zie het als een antibioticakuur voor de binnenkant van het haar!)
  • We halen alle kalk, zoutresten, mineralen en metalen uit het haar.
  • We maken het haar sterk van binnenuit door de Vitamine C
  • We kunnen pigmenten van oude kleuringen tot 2 niveaus verwijderen zonder ontkleuren.
  • We verwijderen alle schadelijke stoffen uit het haar van (vorige) henna kleuringen/ of Kruidvatpakjes die nog in het haar zitten en een chemische reactie kunnen veroorzaken.
  • We kunnen de kleurpigmenten als het ware ”losweken” van een oude kleur die diep in het haar vastzit. (lees: de gestapelde Kruidvatpakjes- kleur) Zodat wij als professional het haar makkelijker kunnen ontkleuren. En dat zorgt ervoor dat we makkelijker, sneller en een helder eindresultaatkunnen behalen.

Wij als proffesionals kunnen de behandeling alleen doen en is dus niet geschikt voor thuis.

Er zijn 4 unieke behandeling van Malibu C

 

Dit is een primer voor je haar. Het verwijdert mineralen, metalen, medicijnresten, kalk, chloor en andere onzuiverheden, waardoor het kleurresultaat beter wordt. Omdat het zorgt voor een schone ondergrond, kan de kleur zich beter hechten en blijft dus langer mooi.
Daarnaast zorgt het bij wit/grijs haar voor een betere dekking. Door het gebruik van crystal gel zijn er geen kleurverschillen zichtbaar als gevolg van verschillende kleurbehandelingen uit het verleden.
Het vermindert kleurvervaging en afbreken van het haar en het legt een soort beschermlaag over de hoofdhuid om irritatie van de kleurbehandeling tegen te gaan!

Is jouw haar groen uitgevallen op vakantie? Zwemmershaar? Het is een fabel dat je hiervoor Ketchup (rood) kunt gebruiken, naast dat het ons niet niet lekker lijkt ruiken, doet het ook niets aan het neutraliseren van de kleuring.  Om groen haar ,weer mooi licht en helder te krijgen gebruiken wij graag Crystal Gel.

MALIBU C COLOR PIGMENT REMOVER ( CPR )

CPR verwijdert ongewenste, of verkeerd uitgevallen kleurbehandelingen (bijv. van een thuispakje van de drogist) en verwijderd CPR kleurstapelingen tot 3 levels. Verder verwijdert CPR metalen en mineralen die o.a. zitten in henna kleuringen! Dit is geen ontkleuring! Het is dus niet zo, dat deze behandeling jouw haar oplicht, maar er gebeurd enorm veel in het haar. Het deze behandeling maakt de moleculen die diep in de vezellaag opgesloten zitten ‘los’, en dat zorgt ervoor dat wij als professional het haar makkelijker lichter kunnen maken.  CPR maakt jouw haar sterk en stevig, omdat dit product bestaat uit gedestilleerd water, vitamine C en klei.

MALIBU C DIRECT DYE LIFTER ( DDL )
Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de dames die vaak van haarkleur wisselen!
Met deze behandeling kun je op een milde manier kleurspoelingen en permanente kleuringen verwijderen. Of dit kunnen we toepassen als je bijvoorbeeld de zilvershampoo te lang hebt laten inwerken. Of graag met de potjes kleuring van La Riche werkt ( Directions ) dit zijn dan ook directe kleurpigmenten.
DDL kan het haar tot 7 tinten lichter maken zonder het haar te blonderen.

MALIBU C QUICK FIX
Deze behandeling is ideaal om grauwe tonen uit koele blond tinten te halen! Of om een te donker uitgevallen kleur direct te herstellen. Deze kunnen wij als professional aan de wastafel toepassen om een mini-correctie uit te voeren.